Home Restaurant

Restaurant

Het restaurant is de plaats om elkaar te ontmoeten, te genieten van een kopje koffie of de warme maaltijd te gebruiken. In ons restaurant staan gastvrijheid en culinair genieten hoog in het vaandel. Ons horecateam verwelkomt u als bewoners/clienten, familieleden, vrienden en bewoners uit de wijk. Kortom iedereen is welkom.

Van 9.00 uur tot 17.00 uur is onze keuken voor u geopend met een verrassend aanbod.

In ons restaurant kunt u kiezen uit ons aanbod van de lunchkaart. Zie hiervoor de bijlage onder aan deze pagina. Wij adviseren u wel om van tevoren te reserveren via de receptie van Bethanië.

’s Middags wordt tussen 12.00 uur en 13.30 uur een warme maaltijd geserveerd, bereid met verse ingrediënten zoals bijvoorbeeld streekproducten.
U kunt zelf uw 3-gangen menu samenstellen uit twee dagmenu’s. We verwelkomen u graag bij deze maaltijd, we verzoeken u zich hiervoor tijdig aan te melden uiterlijk voor 09.30 uur op de dag zelf. Reserveren kan bij de receptie van Bethanië. Zie voor meer informatie de bijlage onder aan deze pagina.

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Meld het ons! Het is (zowel voor u als voor ons) prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen*.

Aan tafel!

Tien keer per jaar organiseert Bethanië Aan tafel! Onze koks bereiden dan een heerlijk driegangendiner waarbij iedereen kan aanschuiven. Voor meer informatie en data verwijzen we u naar de bijlage op deze pagina.

High tea

Wegens groot succes is het weer mogelijk om een high tea te reserveren. Een gezellige theetafel met een pot geurende thee, bonbons en diverse lekkernijen! Kom op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur met vrienden en/of familie samen in ons restaurant. U kunt tot uiterlijk de donderdag voorafgaand reserveren en betalen in de winkel van ons restaurant. Zie voor actuele prijsinformatie de bijlage bij deze pagina.

Catering

Wilt u een feestje of diner geven of een ruimte huren bijvoorbeeld voor een cursus of symposium in Bethanië? Vraag naar de mogelijkheden bij onze teamleider Horeca, Ron Zwitserlood.
Wij hopen u te mogen ontmoeten in ons restaurant!

(* Bethanië stelt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van een eventuele allergische reactie op basis van voedselallergie.) 


Eten & drinken

Reserveren tafel

Wilt u bij ons komen eten, reserveer dan een tafeltje.