Home Nieuws Doneer uw Ede Doet cheque aan Bethanië

Doneer uw Ede Doet cheque aan Bethanië

20 feb 2018

Bethanië heeft 2 mooie doelen die met uw hulp gerealiseerd kunnen worden. Doe mee en doneer uw Ede Doet cheque.

In 2018 viert Bethanië haar 70-jarig bestaan. Een feestje waard voor bewoners, personeel, vrijwilligers én de buurt niet te vergeten. Bij een feestje hoort muziek. Op zaterdag 26 mei a.s. komt Showband Irene optreden vanaf de hoek Van Heutszlaan naar de Platteelhof. Al onze buren en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen genieten van dit optreden.

Cheques voor dit mooie doel, zijn van harte welkom, u kunt deze inleveren bij de receptie van Bethanië.

Het andere doel is bestemd voor onze nieuwe dagbesteding De Gaarde in Ederveen. In de mooie landelijke omgeving van de Meikade in Ederveen, is sinds november 2017 de nieuwe dagbesteding De Gaarde gestart. De Gaarde bevindt zich in het gebouw van De boerewoage. Onze dagbesteding biedt ondersteuning en structuur gedurende een of meerdere dagen aan zelfstandig wonende ouderen met een vorm van dementie.
De Gaarde staat graag midden in de samenleving van Ederveen. Bethanië, De Gaarde en De boerewoage zouden graag samen met én voor de Meikade en omstreken sparen voor een AED die aan de buitenzijde van het gebouw geplaatst wordt en daarmee voor iedereen in nood te gebruiken is. Doet u met ons mee? U kunt ons initiatief steunen door uw Ede Doet cheque te bezorgen bij De boerewoage of De Gaarde, Meikade 89A in Ederveen.

 

Terug naar overzicht