Home Nieuws Geslaagde bruidsmodeshow in Bethanië

Geslaagde bruidsmodeshow in Bethanië

18 maart 2019

Op vrijdagmiddag 8 maart was het restaurant van zorgcentrum Bethanië omgetoverd tot een heuse feestlocatie. Bewoners en belangstellenden genoten van een prachtige bruidsmodeshow.
Bij binnenkomst kreeg men koffie of thee met een heerlijk stukje taart, gesponsord door Bakkerij ten Veen geserveerd. En om 15.00 uur was het dan zover, de eerste jurk, uit 1946, werd geshowd!

Daarna volgden nog 21 jurken en 3 bruidegom kostuums. Bij iedere jurk en ieder pak werd verteld wanneer deze was gedragen met daarbij een leuke anekdote over de kleding of de trouwdag. Dat zorgde natuurlijk regelmatig voor hilariteit. Bij ieder kledingstuk werd ook een foto geprojecteerd van de trouwdag. Verschillende bekende gezichten kwamen op deze dia’s voorbij, omdat zowel bewoners als personeelsleden hun trouwkleding hadden uitgeleend.

De bruiden liepen die middag niet met lege handen, bloembinderij Roel schonk een mooi bruidsboeket voor deze gelegenheid.

Behalve bruiden en bruidegommen, waren er ook bruidskinderen bij, zij stalen de show in hun mooie kleren. De nieuwste jurk die werd geshowd is gedragen in 2018. En is ontworpen door en gekocht bij Mary Borsato. Een groot contrast met de sobere donkerblauwe jurk uit 1946 waar de middag mee begon. 

Het was een prachtige bruidsmodeshow, mogelijk gemaakt door fantastische vrijwilligers en sponsors!

Terug naar overzicht