Home Nieuws Heel Bethanië bakt - op zaterdag 13 april

Heel Bethanië bakt - op zaterdag 13 april

14 maart 2019

Wie bakt de lekkerste appeltaart?

Op zaterdag 13 april 2019 wordt er in Bethanië een taartenbakwedstrijd gehouden met als thema appeltaart. Wie bakt de lekkerste appeltaart? Er zijn eindeloos veel variaties en vormen denkbaar met appels in taart. Laat uw fantasie de vrije loop en maak de lekkerste en meest originele appeltaart.

De spelregels:

1. U maakt/bakt de taart thuis en neemt deze mee naar Bethanië.

2. Vanaf 14.30 uur staat er een werkbank tot uw beschikking waar u desgewenst uw taart kunt afmaken/aankleden/opspuiten etc. U bent dus vanaf 14.30 welkom. Heeft u een taart die niet meer opgemaakt hoeft te worden dan vragen we u om uiterlijk 16.00 uur aanwezig te zijn.

3. U zorgt zelf voor alle ingrediënten en gereedschappen om de taart naar eigen wens op te maken.

4. Om 16.15 uur worden alle taarten tentoongesteld op de wedstrijdtafel. Vervolgens worden alle taarten beoordeeld door een vrolijke maar kritische (vak)jury. De jury let onder meer op smaak, originaliteit en uiterlijk van de taart.

5. Nadat de jury de taarten geproefd heeft, worden de taarten aangesneden voor alle an dere aanwezigen zodat ook zij kunnen proeven.

6. Deelname is kosteloos.

Wat kunt u winnen:
Naast natuurlijk de eer is er een eerste en een tweede prijs te winnen.
En de lekkerste taart wordt 1 jaar lang geserveerd in het restaurant van Bethanië.

Aanmelden: Iedereen van 14 jaar en ouder uit Ede kan zich opgeven tot uiterlijk 3 april per mail via rzwitserlood@bethanie.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Ook graag vermelden of u een werkbank nodig heeft deze middag. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. 

Terug naar overzicht