Home Nieuws Een eigen skills lab!

Een eigen skills lab!

13 juni 2022

Eindelijk is het zover! Het BIG team van Bethanie heeft hier hard voor gewerkt: Vanaf vandaag beschikken we over een eigen skills lab! In de fysioruimte ligt onze oefenpop in het hoog/laagbed. Naast het bed is een bedtafeltje waarop alle spullen die nodig zijn om een handeling uit te voeren goed uitgestald kunnen worden. Kortom, alles is klaar om ten allen tijde te kunnen oefenen!

De komst van het skills lab zal helpen in het ondersteunen van het bekwaam blijven voor verpleegtechnische handelingen. Medewerkers hoeven nu niet meer te wachten tot er een BIG-markt georganiseerd wordt, maar hebben volop de gelegenheid om te oefenen en vervolgens met een collega verpleegkundige het te laten aftoetsen.

Met de komst van het skills lab wordt voorzien in de vraag voor onderwijs op locatie en richten we voornamelijk op de praktische uitvoering en toetsing van de verpleegtechnische vaardigheden. Het leveren van een goede kwaliteit van zorg is van levensbelang voor onze zorgvragers en een wettelijke vereiste vanuit de kwaliteitswet: Wet BIG.

Terug naar overzicht