Home Werken bij Bethanië

Werken bij Bethanië

Van harte welkom op onze werken bij-pagina!

Bekijk hier onze actuele vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden IG, (wijk)verpleegkundigen en helpenden plus, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken!

Als medewerker van Stichting Bethanië, heb je oprechte aandacht voor ouderen. Zij worden door jou gekend en ontvangen de zorg die aansluit bij hun wensen. Past dit bij jou? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 
Wij bieden een stabiele, gezellige werkomgeving waarin je gezien en gewaardeerd wordt, waarbij je jezelf kan specialiseren en mag groeien in je rol als zorgprofessional. Door het zelf roosteren, werken wij aan een klimaat waar privé en werk in balans is.

Verpleegkundigen met een aandachtsgebied

Ben jij verpleegkundige en wil je meer uitdaging in je functie? Bij ons is dat mogelijk! Naast je werk als verpleegkundige kan jij je specialiseren in een aandachtsgebied. Op dit moment kennen wij al enkele aandachtsgebieden, zoals Psychogeriatrie, Parkinson, Wondzorg en Kwaliteit. In samenspraak met je leidinggevende kies je een aandachtsgebied en vanuit de organisatie krijg je de mogelijkheid om je te hiervoor scholen, waarna jij je expertise organisatiebreed kan inzetten.
Op dinsdag 28 juni 2022 hebben de verpleegkundigen met een aandachtsgebied workshops verzorgd voor hun collega’s tijdens een mini-symposium om zo hun kennis en kunde te delen.
Het ontwikkelen van deze aandachtsgebieden is mede mogelijk gemaakt door een project van WZW: medewerkersreis. In het onderstaande filmpje vertellen collega’s hoe zij dit hebben ervaren. En collega's Anita en Wietske vertellen in een podcast (die je hier kunt beluisteren) hoe dit is ontstaan en wat dit doet voor onze collega's en cliënten. 

Scholing

Voor Bethanië is scholing heel belangrijk. Door scholing blijf je bevoegd en bekwaam, maar daarnaast zorgt het ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied. Zo blijft je werk interessant! Niet voor niets is één van de speerpunten uit het strategisch beleidsplan is ‘Vakmanschap en Eigenaarschap'. 

P&O is vanuit dit speerpunt gaan werken aan een scholingsplan. De uitgangspunten daarbij zijn een goed en veilig leerklimaat en het aanbieden van uitdagingen tijdens werk-leer- en stageperioden teneinde startende zorgprofessionals te boeien en te (ver)binden.  

Identiteit

Bethanië heeft een protestants-christelijke identiteit. Voor medewerkers en vrijwilligers betekent deze identiteit dat de Bijbel het richtsnoer is voor ons werken. Deze grondslag bepaalt mede de sfeer in ons huis en de keuzes die wij maken bij ons zorg- en dienstenaanbod. Vanuit de Bijbelse opdracht tot naastenliefde, wordt zorg verleend aan alle zorgvragers, ongeacht ras, geslacht, geloofsovertuiging of geaardheid. Wij kennen onze cliënten, komen tegemoet aan wat voor hen belangrijk is en gaan een langdurige vertrouwensband met hen aan. Aan deze organisatiemissie ligt ten grondslag een Mensvisie: Elk mens is een kostbaar geschenk uit Gods hand, naar Zijn beeld geschapen en voorwerp van Zijn liefde. Daarbij is ieder mens uniek, gelijkwaardig aan elk ander mens en blijvend kostbaar, hoe geschonden en zorgbehoevend deze mens ook is.

Naast verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden, heeft Bethanië een team professionals in haar eigen facilitaire dienst, zoals koks en welzijnsmedewerkers. De ruim 290 vaste medewerkers en vele vrijwilligers van Bethanië staan garant voor professionele, betrokken en persoonlijke zorg.

Bekijk onze actuele vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden IG, (wijk)verpleegkundigen en helpenden plus, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken!

Vacatures