Home Wonen bij Bethanië

Wonen bij Bethanië

Zelfstandig maar niet alleen


Het zorgcentrum telt 36 appartementen bestemd voor zorgvragers met een passende indicatie voor zorg met verblijf. Afhankelijk van de zorgbehoefte en beschikbare mogelijkheden wordt een appartement van 70 of 45 m2 aangeboden.

Elk appartement heeft een woonkamer, een aparte slaapkamer met een hoog/laag bed en linnenkast, een ruime doucheruimte met toilet en wastafel en een open keuken met koelkast en magnetron. De appartementen van 70 m2 beschikken over een electrische kookplaat, een berging met wasmachineaansluiting, een logeerkamer en een ruim balkon. De apprtementen van 45 m2 zijnvoorzien van een Frans balkon. Het appartement wordt gestoffeerd en schoon opgeleverd. De bewoner is vrij in de inrichting van het eigen appartement, conform de veilgheidseisen om zorg te bieden.

Appartementen in Bethanië

Speel video

Voor echtparen waarbij een van de partners geen Wlz indicatie heeft maar de andere partner wel, wordt in eerste instantie zorgvuldig afgewogen of de zorg geleverd kan worden in een van de huurappartementen van Stichting De Oldenhof, meer informatie vindt u op www.de-oldenhof.nl. In een situatie waarbij de Wlz geïndiceerde partner op de wachtlijst staat voor het kleinschalig wonen Het Heidepark van Bethanië, is een partneropname niet mogelijk vanwege beperkte afmetingen van het appartement én de aard van de afdeling. Indien de Wlz geïndiceerde partner op de wachtlijst staat voor De Bosrand (afdeling somatiek/PG), is een partneropname vanaf ZZP 4 bespreekbaar. 

Thuis in Bethanië

U bepaalt zelf of u uw dag doorbrengt op uw eigen appartement, of dat u de gezelligheid van anderen opzoekt. Voor de warme maaltijd kunt u gebruik maken van ons restaurant.

Meer weten?

Kleinschalig wonen

De kleinschalige woningen zijn voornamelijk geschikt voor ouderen met een vorm van dementie.

Lees verder