Home Nieuws Uitnodiging lezing Peter Voshol 22 februari 2018

Uitnodiging lezing Peter Voshol 22 februari 2018

22 feb 2018

Voeding is meer dan alleen eten. Met gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn veel ziektes om te keren of te voorkomen. En niet onbelangrijk; het vergroot de kwaliteit van leven.

Daarom werken Het Maanderzand, ’s Heeren Loo, Bethanië en de gemeente Ede samen aan de missie: gezonde en duurzame voeding voor alle Edenaren.

Op 22 februari a.s. tekenen Het Maanderzand, ’s Heeren Loo en Bethanië een convenant om te bekrachtigen dat ze zich samen inzetten voor gezonde en lokale voeding voor hun cliënten. Wilt u ook cliënten zelf laten ervaren wat andere voeding en een andere leefstijl met hen doet? Peter Voshol van ‘Voeding Leeft’ vertelt u graag meer hierover. Daarnaast legt Ron Zwitserlood van Bethanië uit, hoe hij het met zijn horecateam aanpakt.

Programma 16.00 tot 18.30 uur

  • Aftrap door wethouder Leon Meijer
  • Ondertekening van het convenant
  • Lezing door Peter Voshol over voeding als medicijn. Voorproefje? Luister naar zijn verhaal.
  • Ron Zwitserlood, teamleider horeca van Bethanië, vertelt over zijn passie voor gezonde voeding en over hoe Bethanië werkt met gezonde voeding
  • Borrel met heerlijke streekproducten

Locatie
Bethanië, Platteelhof 3 in Ede. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst vóór 15 februari bij mkevelam@bethanie.nl onder vermelding van “Lezing Peter Voshol”.

Wij hopen u te ontmoeten op 22 februari!

Terug naar overzicht