Home Aanmelden, indicatie en wachtlijst

Aanmelden, indicatie en wachtlijst

Aanmelden, indicatie en wachtlijst

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Bethanië, heeft u een indicatie met verblijf nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz). 

Een indicatie voor het wonen in Bethanië, kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg, die uw indicatie ook vaststelt. Zij zijn bereikbaar via www.ciz.nl of telefonisch via 088 789 10 00. Met uw aanvraag kunt u Bethanië als voorkeur opgeven. Nadat Bethanië uw indicatie heeft ontvangen, zal er door de medewerker zorgbemiddeling contact met u worden opgenomen om uw zorgvraag en wachtstatus te bespreken. Tijdens dit gesprek informeren wij u over de diensten die Bethanië u zou kunnen bieden in uw thuissituatie. Daarnaast bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven in Bethanië tijdens een kennismakingsgesprek, we beantwoorden dan ook graag al uw vragen.

Informatie over uw eigen bijdrage kunt u vinden op de website van het CAK www.hetcak.nl.

Wij kunnen ons voorstellen dat er nu al vragen bij u leven over het komen wonen in Bethanië. Desgewenst kunt u contact opnemen met onze medewerkers zorgbemiddeling, zij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Zij zijn bereikbaar telefonisch via 0318 689 999 of per mail via zorgbemiddeling@bethanie.nl.

De actuele wachtlijst voor wonen in Bethanië en deelname aan de dagbesteding vindt u door op onderstaande link te klikken.