Home Cliëntvertrouwenspersonen

Cliëntvertrouwenspersonen

Cliëntvertrouwenspersoon Bethanië

Onze vertrouwenspersoon is er voor u. Zij komt op voor uw belangen. Zij kan u raad geven, doorverwijzen of gewoon naar u luisteren.
Mocht u een probleem ervaren, dan zal de vertrouwenspersoon u helpen zoeken naar een passende oplossing. Als er sprake is van een klacht of ongenoegen, geeft zij u graag advies en verleent zij bijstand op uw verzoek. 
Onze vertrouwenspersoon voor problemen, vragen of klachten die niet gerelateerd zijn aan de Wet zorg en dwang (onvrijwillige zorg) is Ellen Marijs. Zij is bereikbaar op emarijs@bethanie.nl of 06-139 262 14. 

Cliëntvertrouwenspersoon inzake de Wet zorg en dwang (onvrijwillige zorg)

In de Wet zorg en dwang zijn de rechten van de bewoners en cliënten die met onvrijwillige zorg te maken krijgen beter beschermd. U kunt op het moment dat u onvrede hierover ervaart, contact opnemen met onze cliëntenvertrouwenspersoon vanuit Zorgbelang: mw. Sabrina Scalzotto. U heeft recht op ondersteuning bij vragen en klachten over onvrijwillige zorg. De cliëntenvertrouwenspersoon luistert naar wat u vertelt, ondersteunt u bij een oplossing of bijv. bij het indienen van een klacht. Sabrina is bereikbaar op telefoonnummer 06-304 568 93.